Ukratko o nama

ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o.

Firma ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o. iz Tuzle je osnovana prije 22 godine. Od samog osnivanja, cilj preduzeća je da kvalitetnim uslugama i proizvodima obezbjedimo nesmetano snabdjevanje vode raznim vodovodima, većim naseljenim mjestima, te mjesnim zajednicama.

Fokus firme je na prodaji i servisu pumpi za vodu, sprinkler postrojenja, kao i hidrostanica za povišenje pritiska (u sanitarnim i hidrantskim mrežama). Sarađujemo sa renomiranim japanskim brendom EBARA, a u našem programu možete pronaći pumpe proizvođača SAER, CAPRARI, VANSAN. Također, nudimo i savremene tehnologije upravljanja pumpama i pumpnim postrojenjima SALUPO.

22 godine sa Vaama

Izdvojeni proizvodi

EBARA
Fekalne pumpe

DL – DL W/C

VANSAN
Potapajuće pumpe

Od 4kW do 185kW

image
Solarni sistemi

Motor SL95 | Pumpa NP96

Tradicija kvaliteta

Svjetski proizvođači

EBARA
VANSAN
SAER
CAPRARI

K+ DN 250 ÷ 350

Električne potopne pumpe; DN 250 ÷ 350 - Električne potopne pumpe visoke efikasnosti za transport otpadne vode. Dizajnirane za pumpanje stambenog i industrijskog otpada. Hidraulički dio sa jednostrukim i višestrukim kanalima, idealno za tekućine sa visokim sadržajem čvrstih čestica. Posjeduje radna kola sa uređajem protiv začepljavanja, dupli mehanički zaptivač za zaštitu motora i uljnu komoru. Motori sa velikim stepenom iskorištenja, dostupni i sa sistemom prisilnog hlađenja.

  • Maksimalan protok 680 l/s
  • Maksimalni napor 65 m
  • Maksimalna snaga 180 kW

 

Detaljan opis - stranica proizvođača

© 2022 | Elektro Univerzal d.o.o.
Sva prava pridržana.

Designed by: