Ukratko o nama

ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o.

Firma ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o. iz Tuzle je osnovana prije 22 godine. Od samog osnivanja, cilj preduzeća je da kvalitetnim uslugama i proizvodima obezbjedimo nesmetano snabdjevanje vode raznim vodovodima, većim naseljenim mjestima, te mjesnim zajednicama.

Fokus firme je na prodaji i servisu pumpi za vodu, sprinkler postrojenja, kao i hidrostanica za povišenje pritiska (u sanitarnim i hidrantskim mrežama). Sarađujemo sa renomiranim japanskim brendom EBARA, a u našem programu možete pronaći pumpe proizvođača SAER, CAPRARI, VANSAN. Također, nudimo i savremene tehnologije upravljanja pumpama i pumpnim postrojenjima SALUPO.

22 godine sa Vaama

Izdvojeni proizvodi

EBARA
Fekalne pumpe

DL – DL W/C

VANSAN
Potapajuće pumpe

Od 4kW do 185kW

image
Solarni sistemi

Motor SL95 | Pumpa NP96

Tradicija kvaliteta

Svjetski proizvođači

EBARA
VANSAN
SAER
CAPRARI

FFBME - FFBMD

EBARA nudi protivpožarne sisteme modularnog tipa FFBME (skraćenica za Fire Fighting Booster Module Electric), a primjenjuju se u sistemima za snabdjevanje vodom sa automatskim pokretanjem za automatske protivpožarne sisteme u skladu sa evropskim standardom UNI EN 12845.

Uslovi korištenja
Protivpožarni sistemi tipa FFBME mogu da se koriste isključivo, kako se to zahtjeva standardom UNI EN 12845 LH, OH, HH, u automatski upravljanim vodovodima za automatske protivpožarne sisteme u civilnim i industrijskim primjenama.

 

Detaljan opis - stranica proizvođača

© 2022 | Elektro Univerzal d.o.o.
Sva prava pridržana.

Designed by: