Ukratko o nama

ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o.

Firma ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o. iz Tuzle je osnovana prije 22 godine. Od samog osnivanja, cilj preduzeća je da kvalitetnim uslugama i proizvodima obezbjedimo nesmetano snabdjevanje vode raznim vodovodima, većim naseljenim mjestima, te mjesnim zajednicama.

Fokus firme je na prodaji i servisu pumpi za vodu, sprinkler postrojenja, kao i hidrostanica za povišenje pritiska (u sanitarnim i hidrantskim mrežama). Sarađujemo sa renomiranim japanskim brendom EBARA, a u našem programu možete pronaći pumpe proizvođača SAER, CAPRARI, VANSAN. Također, nudimo i savremene tehnologije upravljanja pumpama i pumpnim postrojenjima SALUPO.

22 godine sa Vaama

Izdvojeni proizvodi

EBARA
Fekalne pumpe

DL – DL W/C

VANSAN
Potapajuće pumpe

Od 4kW do 185kW

image
Solarni sistemi

Motor SL95 | Pumpa NP96

Tradicija kvaliteta

Svjetski proizvođači

EBARA
VANSAN
SAER
CAPRARI

2GPE E-SPD

Sistemi za održavanje pritiska sa dvije trofazne horizontalne ili vertikalne pumpe sa E-SPD, inverterom nove generacije kompanije EBARA. Pumpe 2GPE E-SPD se ističu po izuzetnoj fleksibilnosti, a dostupna su različita specijalna rješenja. Hidraulički dio je izrađen u potpunosti od čelika AISI 304 ili AISI 316, a pumpe i mehanički zaptivači su od posebnih materijala kako bi na što bolji način zadovoljili zahtjeve u industrijskim primjenama.

 

Detaljan opis - stranica proizvođača

© 2022 | Elektro Univerzal d.o.o.
Sva prava pridržana.

Designed by: