Ukratko o nama

ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o.

Firma ELEKTRO UNIVERZAL d.o.o. iz Tuzle je osnovana prije 22 godine. Od samog osnivanja, cilj preduzeća je da kvalitetnim uslugama i proizvodima obezbjedimo nesmetano snabdjevanje vode raznim vodovodima, većim naseljenim mjestima, te mjesnim zajednicama.

Fokus firme je na prodaji i servisu pumpi za vodu, sprinkler postrojenja, kao i hidrostanica za povišenje pritiska (u sanitarnim i hidrantskim mrežama). Sarađujemo sa renomiranim japanskim brendom EBARA, a u našem programu možete pronaći pumpe proizvođača SAER, CAPRARI, VANSAN. Također, nudimo i savremene tehnologije upravljanja pumpama i pumpnim postrojenjima SALUPO.

22 godine sa Vaama

Izdvojeni proizvodi

EBARA
Fekalne pumpe

DL – DL W/C

VANSAN
Potapajuće pumpe

Od 4kW do 185kW

image
Solarni sistemi

Motor SL95 | Pumpa NP96

Tradicija kvaliteta

Svjetski proizvođači

EBARA
VANSAN
SAER
CAPRARI

3GP

Sistemi za održavanje pritiska sa tri trofazne pumpe vertikalnog tipa predviđeni za povezivanje sa posudom, vazdušnim jastukom ili uređajem za dovod vazduha. Svi sistemi za održavanje pritiska kompanije EBARA su podvrgnuti strogom testiranju kako bi se osigurala potpuna funkcionalnost grupe i olakšala faza puštanja u rad dok su fabrički programirani parametri važni za pravilan rad (ograničenje usisnog protoka, podešavanje vrijednosti pritiska polaza, minimalni pritisak za pokretanje alarma i slično).

 

Detaljan opis - stranica proizvođača

© 2022 | Elektro Univerzal d.o.o.
Sva prava pridržana.

Designed by: